Počela 3.Konferencija Mladih Bosne i Hercegovine

Otvaranje 3. Konferencije Mladih Bosne i Hercegovine održano je sinoć u Poslovnom Centru „Integra“ u Banjaluci.  Prisutnima su se ispred Udruženja građana “Benevolentia” obratili organizatori  Aleksandar Dragićević, generalni menadžer, Sonja Kesić, izvršna direktorica i Borislav Buljić, kreativni producent Konferencije Mladih BiH. Oni su učesnicima, voditeljima radionica i gostima predstavili dosadašnje projekte i rad organizacije, te plan i program Konferencije.

Pored organizatora, učesnicima su se obratili voditelji edukativno-umetničkih radionica: Dijana Tepšić, voditeljka muzičke radionice, Bojan Kolopić koji je zadužen za filmsku radionicu i Maja Vujošević koja će voditi radionicu za fotografiju. Osim navedenih, učesnici će imati priliku da realizuju i radionice filma, kreativnog pisanja i liderstva. Na ovaj način, 3. Konferencija Mladih BiH predstavlja spoj prve dve Konferencije, koje su se tematski bavile liderstvom i umetnošću, kako su istakli organizatori.

Tokom 3. Konferencije Mladih BiH, 30 učesnika iz cele Bosne i Hercegovine osim umetničkog dela programa, proćiće i edukativni deo koji obuhvata teme omladinski aktivizam, demokratske vrednosti, rodna ravnopravnost, rešavanje konflikata i dr. Program 3. Konferencije Mladih počinje u nedelju, 19. avgusta i trajaće do 24. avgusta, kada će na svečanom zatvaranju javnosti biti prezentovani kreativni radovi i nastupi učesnika Konferencije.

 

 

 

 

 

 

Objavljeno: 19/08/2012 04:38

Newsletter

Unesi podatke kako bi se upisao/la u našu emailing listu i tako ostao/la u toku sa Konferencijom mladih.
Ime i Prezime:

Grad:

Email:

Prati nas na Facebook-u


NAVIGACIJA

Copyright © 2011. kmbih.info, sva prava zadržana. Dizajnirali: Pixel Dizajn Studio.