Počela Škola nenasilja i konfliktne rezolucije

"Škola nenasilja I konfliktne rezolucije" počela je u subotu 11.08.2012. godine u Poslovnom Centru Integra u Banjaluci. Tom prlikom prisutnima su se obratili:

- Johnny J. Mack, predsednik organizacije "Communities without Boundaries International" i predavač u Školi nenasilja I konfliktne rezolucije na Džordž Mejson univerzitetu u Virdžiniji, SAD;

- Maneshka Eliatamby, potpredsednica organizacije "Communities without Boundaries International" i predavačica u Školi nenasilja i konfliktne rezolucije na Džordž Mejson univerzitetu u Virdžiniji, SAD;

- Andrea Miklavčić, koordinatorka projekta

- Aleksandar Dragićević, generalni menadžer Konferencije Mladih BiH

- Sonja Kesić, izvršna direktorica Konferencije Mladih BiH

"Škola nenasilja i konfliktne rezolucije" je prva Škola sa ovakvom tematikom u Bosni i Hercegovini, a održava se od 11. do 18.08.2012. godine u Domu Omladine u organizaciji Udruženja građana "Benevolentia" iz Banjaluke i organizacije "Communities without Boundaries International" iz Sjedinjenih Američkih Država.

Školu pohađa 15 polaznika/polaznica iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, a predavači su eminentni stručnjaci iz Sjedinjenih Američkih Država sa višegodišnjim edukativnim iskustvom iz ovih oblasti. Polaznicima/polaznicama će po završetku Škole na svečanom zatvaranju biti uručen sertifikat o pohađanju treninga iz oblasti nenasilne komunikacije i konfliktne rezolucije.

 

Objavljeno: 13/08/2012 05:27

Newsletter

Unesi podatke kako bi se upisao/la u našu emailing listu i tako ostao/la u toku sa Konferencijom mladih.
Ime i Prezime:

Grad:

Email:

Prati nas na Facebook-u


NAVIGACIJA

Copyright © 2011. kmbih.info, sva prava zadržana. Dizajnirali: Pixel Dizajn Studio.